'VOOR UTRECHT, UIT UTRECHT' Met Sven


RUBRIEK_DSC_0006.jpg

- VOOR UTRECHT, UIT UTRECHT -

Elke maand stellen wij 5 vragen aan Utrechters die Utca's Finest in hun hart dragen, voor deze eerste editie is de eer aan Sven.

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
'Ik ben Sven, ik werk bij Mediamonks als producer, daarnaast doe ik veel andere freelance projecten. Natuurlijk kom ik uit #Utrecht, Hoograven'.

Wat betekend Utrecht voor jou?
'Utrecht is mijn thuishaven, thuiskomen. Utrecht is mijn alles, m'n stadjie!'

Hoe heb je Utca's Finest ontdekt?
'Ik kwam vaak in de buurt van de Kintgenshaven, ik liep vaak naar 't Hoogt en het oude kruidenierswinkeltje, het sfeertje van de buurt hou ik van. Opeens zat daar een hele toffe winkel 'HUNTED', ik had daar een trui gekocht en zag Utca's Finest hangen in het rek, ik was meteen verkocht. Sindsdien kwam ik geregeld langs (wekelijks) om te kijken voor nieuwe items en even te checken bij de Utca's Finest dames. Nu de shop verhuisd is naar de buren (Sneakerbaas) ben ik er nog steeds bij, ik ben en blijf een trouwe klant'.

Wat is je favoriete Utca's Finest item?
'Pfoe, dat is moeilijk als je bijna alles hebt, het 'JOEKIE' ontwerp, ik zou alles kopen met dit design, briljant. Ik heb alle kleuren 'JOEKIE' shirts & sweaters natuurlijk al. Ohja, de 'CREST' 5-panel is ook echt hard'.

Wat zou je graag in de Utca's Finest collectie willen zien?
'Voor de zomer lijkt me echt tof als er een Utca's Finest zwembroek komt, daar zou ik echt hard op gaan. En een 'JOEKIE' strandlaken natuurlijk, voor in m'n groeiende collectie'.


Josje Sturm

CEO/Co-owner & head designer for:

Utca's Finest

Poppin’ Bubbles

Caravan2go.nl

Brainsturm