WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'OOG IN AL' MET: ALETHA

Fotografie:    BRAINSTURM    ©

Fotografie: BRAINSTURM ©

WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'OOG IN AL'
MET: ALETHA

De afgelopen weken zijn wij opzoek gegaan naar inwoners van Utrechtse buurten & wijken.
Deze week is Aletha aan de beurt.

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben Aletha, ik werk als presentatrice bij Fox Sports. Als ik niet aan het werk ben, kun je me hier in de buurt van de Muntbrug vinden op ons bootje.

In welke wijk woon je en hoelang woon je hier al?
Oog in Al, in mijn studenten tijd heb ik hier ook al gewoond, en nu ben ik weer terug sinds drie jaar en heb ik een mooi huisje kunnen kopen samen met mijn vriend die ook uit Oog in Al komt!

Wat maakt jou de typische inwoner van de wijk?
In Oog in Al geniet je van het leven, het is natuurlijk dichtbij de stad, maar je hebt hier wel het landelijke, het gezellige met de buren en de familie die hier woont, en natuurlijk de Munt, het park Oog in Al ook. Nu zijn we daar wel wat minder omdat we nu een dikke tuin hebben waar we van kunnen genieten. Verder is Oog in Al super door haar bakkertje, de Leckerik, en alles op de Händelstraat.

Wat maakt jouw wijk zo mooi?
Het vele groen, het park, dat is denk ik voor mij het belangrijkste. Door de verbinding van de Muntbrug ben je zo in de stad maar toch ben je ook snel in de natuur. Ik denk dat Oog in Al de enige wijk in Utrecht is dat heeft en dat maakt mijn wijk mooi.

HEBBEN!

Wil jij ook een Utca’s Finest WIJKEN & BUURTEN Revival shirt? Koop deze dan nu exclusief op onze webshop.

Denk jij dat jij jouw wijk kan representen? Laat het ons weten via ons contactformulier en misschien komen we bij jou langs!


Josje Sturm

CEO/Co-owner & head designer for:

Utca's Finest

Poppin’ Bubbles

Caravan2go.nl

Brainsturm