WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'OVERVECHT' MET: JERMAIN BRIDGEWATER

Fotografie:  BRAINSTURM  ©

Fotografie: BRAINSTURM ©

WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'OVERVECHT'
MET: Jermain Bridgewater

De afgelopen weken zijn wij opzoek gegaan naar inwoners van Utrechtse buurten & wijken.
Deze week is Jermain Bridgewater aan de beurt in zijn wijk, Overvecht. Je kent Jermain ook van zijn tijd als JAE bij de Utrechtse HIP-HOP legende ‘StropStrikkers’, nu vliegt hij solo en verteld hij over zijn perceptie over zijn wijk, Overvecht.

Wie bent je en wat doet je in het dagelijks leven?
Ik ben Jermain Bridgewater, ik ben gelukkig, ik ben een artiest, ik wil mensen verbinden en dat doe ik dmv mijn muziek en workshops.

In welke wijk woont je en hoelang woont je hier al?
Ik woon nu in Zuilen, maar als je vraagt waar kom je vandaag is het de wijk Overvecht. Dommeringdreef represent! Hier ben ik 18 jaar opgegroeid en is dit dus gewoon de kern wie ik ben.

Wat maakt jou de typische inwoner van de wijk?
Mijn eigenzinnigheid, mijn veelzijdigheid, mijn muziek en mijn trots!

Wat maakt jouw wijk zo mooi?
Om mee te beginnen hebben we onze eigen mini Domtoren! En natuurlijk de type mens die hier woont. Ik ben in veel verschillende wijken geweest maar Overvecht voelt alsof het heel Nederland is. Overvecht is een mini-stad an sich, je hebt heel veel mensen die de wijk niet eens uitkomen, Overvecht is alles voor hen. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant kan ik trots zijn op mijn wijk.
Iedereen hier voelt zich een Overvechter!

 

HEBBEN!

Wil jij ook een Utca’s Finest WIJKEN & BUURTEN Revival shirt? Koop deze dan nu exclusief op onze webshop.

Denk jij dat jij jouw wijk kan representen? Laat het ons weten via ons contactformulier en misschien komen we bij jou langs!


Josje Sturm

CEO/Co-owner & head designer for:

Utca's Finest

Poppin’ Bubbles

Caravan2go.nl

Brainsturm