WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'OUDWIJK' MET: WILLUM III

Fotografie:  BRAINSTURM  ©

Fotografie: BRAINSTURM ©

WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'OUDWIJK'
MET: Willum III

De afgelopen weken zijn wij opzoek gegaan naar inwoners van Utrechtse buurten & wijken.
Deze week is Willum III aan de buurt met zijn wijk ‘OUDWIJK’

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Willum III. Ik ben een Duitse herder en kom al heel mijn leven in het Wilhelmina park!

In welke wijk woon je en hoelang woon je hier al?
Ik woon in #Oudwijk, vlak aan het Wilhelminapark. Ik woon hier al een aantal jaar met al mijn baasjes. Ik ben een langharige herder van 12 jaar oud, een echte Oudwijker dus.

Wat maakt jou de typische inwoner van de wijk?
In deze wijk zijn veel baasjes en studenten die allemaal hetzelfde ritme hebben: we lopen allemaal s’ochtend, s’middags, in de avond en s’ nachts de hond. Elke hond van Oudwijk is dan te vinden rond de speelweide Sheeba. Heerlijk.

Wat maakt jouw wijk zo mooi?
Het Wilhelmina park, mijn domein, is de pracht en praal van Oudwijk. Zo’n 6200 mensen komen er dagelijks zitten om te genieten van de zon en om even bij te komen van het werken, studeren of gewoon om te chillen op een vrije dag. Ik loop altijd tussendoor en pik dan van elke groep mensen de zelfde toegankelijke sfeer op. Meestal krijg ik dan nog een aai over mijn bol toe. Daarnaast natuurlijk de vele honden die dagelijks te vinden zijn in het park.

 

HEBBEN!

Wil jij ook een Utca’s Finest WIJKEN & BUURTEN Revival shirt? Koop deze dan nu exclusief op onze webshop.

Denk jij dat jij jouw wijk kan representen? Laat het ons weten via ons contactformulier en misschien komen we bij jou langs!


Josje Sturm

CEO/Co-owner & head designer for:

Utca's Finest

Poppin’ Bubbles

Caravan2go.nl

Brainsturm