WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'ZUILEN' MET: JEFFREY

Fotografie:  BRAINSTURM  ©

Fotografie: BRAINSTURM ©

WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'ZUILEN'
MET: JEFFREY

De afgelopen weken zijn wij opzoek gegaan naar inwoners van Utrechtse buurten & wijken.
Deze week is Jeffrey aan de beurt. Je kent hem vast als Tivo de Skeffneckuz.

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben Jeffrey, normaal gesproken was ik bezig met muziek, maar dan krijg je andere prioriteiten, krijg je een vriendin, moet je de huur betalen en ben ik bij Fox sports gaan werken waardoor ik minder tijd heb voor muziek.

In welke wijk woon je en hoelang woon je hier al?
Ik ben in de #Betonbuurt geboren, we zijn naar Zuilen verhuisd omdat het iets rustiger zou zijn, maar dat viel wel mee. Ik woon al bijna 30 jaar in Zuilen.

Wat maakt jou de typische inwoner van de wijk?
Iedereen kent mij in Zuilen. In 2007 heb ik met Kyteman een project gedaan om mijn wijk te representen en sindsdien weet iedereen wel wie ik ben in Zuilen. Ik was in die tijd ook met het hof van Jaeden, Jae kwam uit Overvecht, er kwamen mensen uit Nieuwegein, er kwamen mensen uit Lunetten. Dus dat was ook een soort van multicultureel-wijken-ding. Zuilen is multicultureel, en ik ben heel multicultureel opgevoed. Opvoeding in Zuilen is dat je de mensen om je heen accepteert, het maakt niet uit wie of wat, in Zuilen ben je één.

Wat maakt jouw wijk zo mooi?
Zuilen is samenkomen. Zuilen is een creatieve wijk, hier heb ik alles geleerd. Het multiculturele, de muziek, de kunst en cultuur. En deze wijk is nog zo als het was, alles word een beetje modern, ik mis wel de feeling van de stad in andere wijken. Ik weet in Zuilen nog steeds waar ik kwam toen ik een klein jochie was, en alles is still the same. Dat is wat Zuilen is.

S/o naar @skeffneckuz

HEBBEN!

Wil jij ook een Utca’s Finest WIJKEN & BUURTEN Revival shirt? Koop deze dan nu exclusief op onze webshop.

Denk jij dat jij jouw wijk kan representen? Laat het ons weten via ons contactformulier en misschien komen we bij jou langs!


Josje Sturm

CEO/Co-owner & head designer for:

Utca's Finest

Poppin’ Bubbles

Caravan2go.nl

Brainsturm