WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'STERRENWIJK' MET: HELLEN

Fotografie:  BRAINSTURM  ©

Fotografie: BRAINSTURM ©

WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'STERRENWIJK'
MET: Hellen

De afgelopen weken zijn wij opzoek gegaan naar inwoners van Utrechtse buurten & wijken.
Deze week is Hellen aan de buurt met haar wijk ‘STERRENWIJK.

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben Hellen, in het dagelijks leven ben ik huismoeder van mijn twee kinderen.

In welke wijk woon je en hoelang woon je hier al?
#STERRENWIJK al (bijna) heel mijn leven! Ik heb één keer een uitstapje gemaakt naar een andere wijk, omdat echte Sterrenwijkers bijna niet meer aan bod komen voor de huizenmarkt in onze wijk.
Gelukkig kreeg ik na een jaar het huis van mijn oma aangeboden, dat is tevens het huis waar ik 42 jaar geleden ben geboren en waar nu ook mijn 2 kinderen zijn geboren, mooier dan dat kan het niet zijn!

Wat maakt jou de typische inwoner van de wijk?
Dat ik al mijn hele leven in Sterrenwijk woon, inclusief de hele familie van mijn moeders kant. Ik ken en ben Sterrenwijk en zou in geen enkele andere buurt kunnen en willen aarden.

Wat maakt jouw wijk zo mooi?
Het ons kent ons gevoel, iedereen staat hier voor elkaar klaar. Bijvoorbeeld: we halen geld op voor bloemen als iemand is overleden, we hebben spullen bij elkaar gezocht voor een bewoner waar bij de hele huisraad was verbrand bij een brand, kortom we zorgen voor elkaar en houden alles in de smiezen. Waar kun je dat nog vinden tegenwoordig? Sterrenwijk is mijn wijk en daar ben ik trots op!

 

HEBBEN!

Wil jij ook een Utca’s Finest WIJKEN & BUURTEN Revival shirt? Koop deze dan nu exclusief op onze webshop.

Denk jij dat jij jouw wijk kan representen? Laat het ons weten via ons contactformulier en misschien komen we bij jou langs!


Josje Sturm

CEO/Co-owner & head designer for:

Utca's Finest

Poppin’ Bubbles

Caravan2go.nl

Brainsturm