WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'UITHOF' MET: ALETTA

Fotografie:  BRAINSTURM  ©

Fotografie: BRAINSTURM ©

WIJKEN & BUURTEN REVIVAL 'UITHOF'
MET: Aletta

De afgelopen weken zijn wij opzoek gegaan naar inwoners van Utrechtse buurten & wijken.
Deze week is Aletta aan de buurt met haar wijk de ‘UITHOF’

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben Aletta, en ik ben projectleider huisvesting bij de Universiteit Utrecht.

In welke wijk woon je en hoelang woon je hier al?
Ik werk 40 uur in de #Uithof dus dat is eigenlijk meer dan dat ik thuis ben. Ik ben hier in 2015 begonnen als stagiaire, nu werk ik hier fulltime. Ik woonde in mijn studieperiode in Leidsche Rijn.

Wat maakt jou de typische inwoner van de wijk?
En er is heel veel te werk doen in mijn vakgebied, met mijn opleiding kom je sowieso al vaak bij grote instellingen met veel medewerkers, plus de campus leeft hier echt, er word veel gebouwd, gerenoveerd en afgebroken. Dat is typerend voor de Uithof en past echt bij mij.

Wat maakt jouw wijk zo mooi?
Ondanks dat er dagelijks zoveel mensen komen om te werken en studeren, de rustige plekjes. Dat kun je je soms niet voorstellen in de drukte, maar als je hier om je heen kijkt in de Botanische tuinen, dan zie je hoe rustig het kan zijn, dat vind ik super mooi.

 

HEBBEN!

Wil jij ook een Utca’s Finest WIJKEN & BUURTEN Revival shirt? Koop deze dan nu exclusief op onze webshop.

Denk jij dat jij jouw wijk kan representen? Laat het ons weten via ons contactformulier en misschien komen we bij jou langs!


Josje Sturm

CEO/Co-owner & head designer for:

Utca's Finest

Poppin’ Bubbles

Caravan2go.nl

Brainsturm