YOUTUBE

UTCA'S FINEST X THE STREETFOOD CLUB CAPSULE COLLECTION & CREW KLEDING (RELEASE PARTY) RECAP @ THE STREETFOOD CLUB

 

BEKIJK MEER UTCA'S FINEST video's

 


 

MEDIA

Een greep uit de media over Utca's Finest door de jaren heen.

 

'NIEUWE BEDRIJVEN IN OUDE SEKSKAMERS' - funx

Woensdag 13 juli 2016 - 11:18 uur

Het is nu al een tijdje duidelijk. De prostitutie komt niet terug in de Utrechtse binnenstad. En dat betekent dat de ramen aan de Hardebollenstraat dus helemaal niet meer voor prostitutie gebruikt gaan worden. Om leegstand van die kamers te voorkomen, zijn er sinds kort allemaal toffe bedrijven die de kamers hebben bezet. Een van de ramen is nu bijvoorbeeld van niemand minder dan Utca's Finest. Josje Snijders is een van de dames achter Utca's Finest en belde er vandaag even over met Rutger van FunX.

sotc utrecht: utca's finest
'het stoere van utrecht' - funx

Dinsdag 4 maart 2014 - 11:45 uur

Stoere kleding voor iedereen die Utrecht in hun hart draagt: Utca's Finest. De dames achter dit kledingmerk, Soleil Sturm en Josje Snijders, waren te gast in Sound of the City. Samen met het U Are Here Magazine nodigt Rutger jonge creatieve ondernemers uit om te vertellen over zijn of haar passie. Dat is was de modebewuste dames dan ook kwamen doen. "Het stoere laten wij zien van Utrecht."

 

 

'jouw stad utrecht'
- funx

Woensdag 1 juni 2016 - 13:09 uur

Hoe leuk zou jij het vinden om je eigen kledingwinkel te hebben? Al een aantal jaar hebben de twee Utrechtse meiden Josje en Soleil hun eigen onderneming in het hartje van Utrecht. In Rotterdam heb je 010-truien, maar in Utrecht heb je de UTCA-shirtjes die je bij Soleil en Josje kunt kopen. Leaia ging bij hun ‘Hunted’-shop langs.

 

'uTCA'S FINEST'
- A FLAMINGO IN UTRECHT

Posted on December 2, 2016

As I mentioned in my last post, Utrecht’s former red-light street — Hardebollenstraat — is now the place to find lots of local and indie shops selling clothing, designs pieces, and much more. The large windows that were de rigeur for the previous tenants have remained in some cases and been redesigned in others. Each shop is putting their own stamp on the street.

 

 

'uTCA'S FINEST' winkelblog
- kunstinkaart

By Jorick van Raalten on 20 May 2017

Op steenworp afstand van het Kunst in kaart HQ, tussen de Neude en filmtheater t’ Hoogt, vind je UTCA’S FINEST! Utca’s Finest, dat zich bevindt op de bovenverdieping van Sneakerbaas ..

 

'leuk volgens locals'- indebuurt

Door Liselotte Idema - 25 februari 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertellen Soleil en Josje van Utca’s Finest over hun favoriete hotspots in Utrecht: “We werken samen, we wonen samen én we hebben dezelfde favoriete plekken.” Dus daarom voor deze ene keer: leuk volgens locals.

 

'UTRECHT IS A HIDDEN GEM IN AMSTERDAM'S SHADOW' - WASHINGTON POST

By Diane Daniel March 12, 2015

Thanks to some bikes and a bunny, this summer an international audience will discover what the locals already know: Utrecht is a vibrant, architecturally distinctive and happening place hidden in the shadow of Amsterdam, its famous neighbor to the north.

 

 

'creatief broeden in 'peeskamers'
- ad utrecht

Door Freke Remmers 14-07-16, 09:32

De voormalig peeskamers in de Hardebollenstraat vullen zich nu met creatieve bedrijfjes. Sommige oude peeskamertjes hebben nog een sticker op de wc die de gebruiker waarschuwt geen condooms (of tampons of keukenpapier) in het toilet te gooien..

'topontwerp op utca's finest shirt' - indebuurt

Je kent hem wel: die marktkoopman die op zaterdag luid schreeuwend zijn waren aanprijst. Indebuurt geeft een Utrechtse ondernemer elke week de ruimte om te vertellen over zijn mooiste of meest bijzondere product, maar dan zonder lawaai. Soleil Sturm van Utca's Finest vertelt over het U’tje Tattoo t-shirt

 

'UTCA'S FINEST, STREETWEAR UIT HET HARTJE VAN ONS LAND' - EVERYDAY FRESH

Maart 4, 2014

Een jaar geleden besloten Josje & Soleil samen een kledingmerk op te richten. Het doel was simpel: kleding ontwerpen voor iedereen die Utrecht in zijn hart “draagt”, waar in Nederland dan ook. Letterlijk vanuit de woonkamer werd zeven dagen per  week hard gewerkt om van Utca’s Finest een succes te maken.

 

'utrechts kledingmerk tegen braaf imago stad'
- rtv utrecht

Door de nieuwsredactie geplaatst:
Vvrijdag 18 oktober 2013, 11:26 uur

UTRECHT - Twee vrouwen uit Utrecht zijn met een eigen kledingmerk begonnen: Utca's Finest..
 

#Instagram Feed

 

Utca's Finest #INSTAGRAM feed, spot jezelf! Vergeet ons niet te taggen op @utcasfinest030