samenwerken?

Wij van Utca's Finest zijn altijd op zoek naar toffe projecten om ons mooie stadsjie nog meer op de kaart te zetten, denk aan collabs, workshops & custom ontwerpen voor jouw bedrijf. Meer weten? Lees dan verder hieronder!

 
samenwerken-II.jpg

workshoppie doen?

Opzoek naar een toffe lezing of workshop die jouw creatieve studenten of medewerkers interesseert, stimuleert en motiveert? Wij geven regelmatig lezingen en workshops op scholen & bedrijven in en rond Utrecht. Denk hierbij bijv. aan het Nimeto.
Interesse? Mail voor meer informatie naar: soleil@utcasfinest.nl

samenwerken-I.jpg

LOGO’TJE WOAR!

Origineel en Utrechts ontwerp nodig voor je bedrijf? Het ontwerp team van Utca's Finest staat klaar om je onderneming naar een hoger level te tillen, van logo's, merchandise of een complete huisstijl alles is mogelijk woar!
Meer weten? Mail voor meer informatie naar: josje@utcasfinest.nl

KEJJE TEKENEN?

Wij werken een aantal keer per jaar samen met Utrechtse bedrijven, ontwerpers en kunstenaars zoals bijv. de Utrechtse KBTR of graffiti artiest STEEN. Denk jij een toffe toevoeging te hebben of te zijn voor Utca's Finest?
Mail voor meer informatie naar: soleil@utcasfinest.nl


 

VACATURES

 

Wij van Utca's Finest zijn altijd op zoek naar gedreven stagiair(e)(s) om mee te groeien in ons jonge & creatieve bedrijf.
Denk jij dat je goed bij team #UF past en heb je affiniteit met de mooiste stad ooit?
Klik dan op een van onze onderstaande functies, open sollicitatie? Mail naar: klantenservice@utcasfinest.nl ovv 'sollicitatie'

 

VACATURE: FOTOGRAFIE & VIDEO - NIVEAU 4

VACATURE: COMMUNICATIE & MARKETING - NIVEAU 4